Tarneinfo

Kauba tarnimine

Tellides kasutatud kaupa, toimub kauba tarnimine 3-4 tööpäeva jooksul alates e-arvel toodud summa täies ulatuses Roomiks OÜ arveldusarvele laekumisest. Tellides uut kaupa, toimub kauba tarnimine 5-10 tööpäeva jooksul alates e-arvel toodud summa täies ulatuses Roomiks OÜ arveldusarvele laekumisest.

Kauba tarnimine sõltub ostja poolt tellimuse kinnitamisel valitud kohaletoimetamise viisist. Ostjal on võimalus valida kauba kohaletoimetamise viisiks “Itella SmartPost”. Kohaletoimetamise tasu arvutatakse automaatselt!

Kauba kohaletoimetamisel SmartPostiga saab ostja kauba kätte keskmiselt 3-4 tööpäeva jooksul alates e-arvel toodud summa täies ulatuses Roomiks OÜ arveldusarvele laekumisest.

Kui soovite tulla kaubale järgi hiljem, kui e-arvel märgitud maksetähtajal, siis ärge unustage kauba eest tasuda e-arvel toodud maksetähtaja jooksul, sest 7 päeva möödudes e-arvel märgitud maksetähtaega tühistab Roomiks OÜ tasumata e-arve ning pärast e-arve tühistamist ei taga me ka kauba saadavust.

Kui kaup on laost otsa saanud ja meil ei ole võimalik tellimust täita, võtab meie esindaja ostjaga ühendust ning pakub välja asendustoote hiljemalt 4 tööpäeva jooksul alates tellimuse kinnitamisest. Kui aga ostja ei soovi soetada välja pakutud asenduskaupa ning ta on tellitud kauba eest juba tasunud, tagastab Roomiks OÜ laekunud summa ostjale (makse teostajale) hiljemalt 14 päeva jooksul alates makse laekumisest Roomiks OÜ pangaarvele.

NB! Eeltoodust tulenevalt on väga oluline ja vajalik, et kõik kasutajaks registreerimisel sisestatavad andmed on korrektsed ja tõesed. Kolmandale isikule antakse kaup üle vaid eelneval kokkuleppel ostjaga ja ostja poolt antud volituse alusel.

Posted in Uncategorized.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.